Created by:  Higher School of Economics

LevelBeginner
Commitment10 недель обучения , 2-4 часа / неделю
Language
Russian
How To PassPass all graded assignments to complete the course.
User Ratings
4.8 stars
Average User Rating 4.8See what learners said
Syllabus

FAQs
How It Works
Coursework
Coursework

Each course is like an interactive textbook, featuring pre-recorded videos, quizzes and projects.

Help from Your Peers
Help from Your Peers

Connect with thousands of other learners and debate ideas, discuss course material, and get help mastering concepts.

Certificates
Certificates

Earn official recognition for your work, and share your success with friends, colleagues, and employers.

Creators
Higher School of Economics
National Research University - Higher School of Economics (HSE) is one of the top research universities in Russia. Established in 1992 to promote new research and teaching in economics and related disciplines, it now offers programs at all levels of university education across an extraordinary range of fields of study including business, sociology, cultural studies, philosophy, political science, international relations, law, Asian studies, media and communications, IT, mathematics, engineering, and more. Learn more on www.hse.ru
Ratings and Reviews
Rated 4.8 out of 5 of 130 ratings

Замечательный курс! Очень понятно и доходчиво, интересный материал, приятная подача. Особенно радует разбор тестов - это очень важно.

Замечательный курс! Очень хороший учитель! Мне немножко трудно, потому,что я бразильянка и он говорит очень быстро, а это не важно, как важно то, что он хорошо объясняет такую интересную тему.

Я не экономист, но все очень четко, ясно и теперь понимаю и могу оценивать происходящие события после прохождения курса. Огромное Вам спасибо!!!

Курс мне очень понравился. Лектор читает его весьма понятном и доходчивым способом. Наверно самым сложным местом для понимания был раздел международной торговли.

Я начал этот курс в качестве параллельного изучения предмета вместе с прослушиванием лекций в Высшей Школе экономики в ИППС. В Лекциях Замулина давалось много того, что не рассказывалось на очных лекциях. Мне это понравилось. Но также в лекциях Замулина упущено много того, что рассказывалось нам на очных лекциях. Например, раздел, связанный с равновесием производства и финансового рынка (MS и LM кривые). Этот раздел я бы очень хотел видеть в лекциях на Coursera, поскольку использование их часто помогает довольно легко отслеживать взаимосвязи между макроэкономическими явлениями.

Вышесказанная рекомендация никак не влияет на мою оценку курса и лектора, которых я советую к изучению, в случае необходимости знакомства с основами макроэкономики.