Chevron Left
Back to Proje Yönetiminin Temelleri

Learner Reviews & Feedback for Proje Yönetiminin Temelleri by Google

4.9
stars
696 ratings

About the Course

Bu kurs, sizi, proje yönetiminde giriş seviyesindeki pozisyonlara başvurmanız için gereken becerileri kazandırmaya yönelik altı kursluk serinin ilkidir. Proje yöneticileri, çalıştıkları kurumların başarılı olmasına yardımcı olmak için kritik projelerin yönetilmesinde, planlanmasında ve uygulanmasında kilit rol oynar. Bu kursta, temel proje yönetimi terminolojisini keşfedecek ve bir proje yöneticisinin görev ve sorumluluklarını derinlemesine kavrayacaksınız. Ayrıca, bu programı tamamladıktan sonra başvurabileceğiniz iş türlerini size tanıtacağız. Program boyunca, Google’da çalışan proje yöneticilerinden dersler alacaksınız. Bu yöneticiler size sundukları çok boyutlu eğitim sayesinde işteyken uygulayabileceğiniz beceriler edinmenize yardımcı olacaklar. Bu programı tamamlayan öğrenciler, proje yöneticisi olarak giriş seviyesindeki pozisyonlara başvurmak için gerekli donanıma sahip olacaklar. Herhangi bir deneyiminiz olmasına gerek yok. Bu kursun sonunda şunları yapabileceksiniz: - Proje yönetimini tanımlama ve bir projenin ne olduğunu açıklama. - Çeşitli sektörlerdeki proje yönetimi pozisyonlarını ve sorumluluklarını inceleme. - Bir proje yöneticisinin başarılı olmasına yardımcı olan temel becerileri ayrıntılı olarak açıklama. - Bir projenin yaşam döngüsünü tanımlama ve her aşamanın önemini açıklama. - Farklı program yönetimi metodolojilerini ve yaklaşımlarını karşılaştırma ve belli bir projede hangisinin en etkili olduğunu belirleme. - Kurumsal yapı ve kültürün ne olduğunu tanımlama ve bunların proje yönetimini nasıl etkilediğini açıklama. - Değişim yönetimini tanımlama ve proje yöneticisinin bu süreçteki rolünü açıklama....

Top reviews

BA

Jan 15, 2022

It was a wonderfull course. I really appreciate efford of Google project and prgram managers. This work you have done together is very valuable. Thank you.. :)

EK

Jan 20, 2024

the practical skills I gained during the course will be a great advantage in my business life,I am sure of it.It was an excellent course, thank you very much.

Filter by:

1 - 25 of 65 Reviews for Proje Yönetiminin Temelleri

By Burhan A

Jan 16, 2022

It was a wonderfull course. I really appreciate efford of Google project and prgram managers. This work you have done together is very valuable. Thank you.. :)

By Yusuf T

Jan 17, 2022

It was a very instructive and valuable training for me, I wish the whole team a good work :)

By Muhammed C D

Jan 29, 2022

Harika bir kurstu. Bana birçok bilgi ve yeni bir bakış açısı kazandırdı. Proje temellerine dair pek çok kavram ve işlevleri öğrendim.

It was a great course. It gave me a lot of information and a new perspective. I learned many concepts and functions about the projects .

By Özgen K

Jan 9, 2022

Gayet güzel bir giriş seviyesi dersti. Gerçek hayattan örneklerden neyin doğru neyin yanlış proje yönetimi olduğunu düşünerek bayağı bir sınıflandırma yaptım. Sonraki modüllerde daha detaylı göreceğimiz konular için epey heyecanlıyım.

By çiçek

Jan 24, 2022

Yeni bir sektöre adım atma sürecinde Caursera'dan aldığım Proje Yönetiminin Temelleri kursu güçlü ve zayıf yönlerimi anlamama yardımcı oldu. Bu kurs bana güven verdi. Anlatım açık ve anlaşılırdı .Teşekkür ederim .

By Nurgül D

Jan 28, 2023

oldukça faydalı ve beni bir çok alanda geliştiren bir kurs oldu bu kurs ile gelişimimi de başta ben olmak üzere etrafımdaki bir çok kişi fark etti. her şey için çok teşekkürler<3

By İpek Ö

Jan 10, 2022

Çok faydalı bir kurstu. Özellikle meslek hakkında Google çalışanlarından bilgi edinmek çok güzeldi. Proje yöneticiliğine v daha fazlasına dair pek çok bilgi edindim.

By Eylül K

Jan 20, 2024

the practical skills I gained during the course will be a great advantage in my business life,I am sure of it.It was an excellent course, thank you very much.

By serkan t

Jan 27, 2023

Birinci eğitim olmasına rağmen her şey çok güzel verilmişti. Sadece bu kursta bile proje yöneticiliği ile ilgili birçok iş yapılabilir.

By İrem D

Jan 30, 2023

Kurs hem fazlasıyla ilgi çekici hem de kendimizi geliştirip bir projede daha verimli çalışmamızı sağlayacak eğitimleri bize katmıştır.

By Sena A

Jan 24, 2022

Everything was awesome. Thank you for this course .This course made me aware of my own skills and qualifications of a new field.

By Çağrı D

Apr 6, 2022

Gerçekten iş hayatımda çok yararlı bir yere sahip olacağını düşündüğüm bir sertifika programıydı. Çok zevk aldım her dersden

By Vehbi Ö

Feb 6, 2024

Gerçekten oldukça faydalı bir bölümdü. Proje Yönetiminin temelini, felsefesini ve en önemli noktalarını öğrenmiş oldum.

By Ege C

Jan 18, 2024

It is a truly well-prepared course with exams and practice lessons that have real life implications. Great.

By Havva F

Jan 31, 2023

Gerçekten harika. Beklediğimin çok ötesinde bir kurs oldu. Sadece çevirilerin iyileştirilmesi beklenebilir.

By Firdevs E Ç

Jan 15, 2022

Google çalışanlarına bu değerli bilgileri benimle paylaştıkları için teşekkür ederim .

By Mehmet B

Jan 29, 2023

Proje tönetiminin temelleri konusunda oldukça yararlı bir eğitim içeriğine sahip.

By Zeynep E

Feb 4, 2022

Hiç sıkılmadan öğrenebileceğiniz, içeriği dolu dolu geçen eğitici bir eğitim.

By Sude Ö

Jan 28, 2024

Çok faydalı bir dersti kendimi geliştirdim oua’ya teşekkürler bu fırsat için

By İsmail F S

Feb 5, 2023

Çok iyi hazırlanmış, bu içerikte bir eğitim almamıştım. Emeğinize sağlık 👏

By Hüseyin G

Feb 17, 2023

simple and good introduction to project managements lessons, thank you

By Arya K

Jan 29, 2023

Çok güzel bir kurs. Her detayı açık ve anlaşılır biçimde anlatmışlar.

By MELİKE K

Nov 11, 2022

çok akıcı ve anlaşılır bir dille anlatılmış. çok keyifli bir süreçti.

By Bilal S

Jan 23, 2022

Çok güzeldi. Yeni bir meslek dalına harika bir giriş yapmış bulundum.

By Didem B

Jan 24, 2022

Harika bir kurstu. Bana pek çok bilgi ve yeni bir bakış açısı kattı.